Rüyada kuyumcu vitrini görmek

Rüyada kuyumcu vitrini görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, borçlarının azalacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kuyumcu vitrini gördüyseniz:

  • Gizli işlerde sizinle birlikte ilerlemek isteyen kişilerden uzak durun.

Rüyada kuyumcu vitrini görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyumcu olmak elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcuya gittiğini görmek rakiplerine karşı fark atacağına, anne baba ile ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada altın kuyumcu görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Rüyada kuyumcuda çalışmak parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret eder.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada kuyumcuda yüzük takmak hayatının da düzene gireceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret eder.

Rüyada kuyumcu görmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments