Rüyada kendini bornozlu görmek

Rüyada kendini bornozlu görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine işarettir.

Rüyada kendini bornozlu gördüyseniz:

  • Bir konuda başarılı olabilirsiniz.

Rüyada mavi bornoz giymek yeni fırsatlar elde edeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını bornozla görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bornoz almak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada bornoz görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, işlerine verimin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada beyaz bornoz görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize inanılır.

Rüyada bornozlu olduğunu görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine yorulur.

Rüyada havlu ve bornoz görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah bornoz görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments