Rüyada havlu ve bornoz görmek

Rüyada havlu ve bornoz görmek edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada havlu ve bornoz gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Rüyada havlu ve bornoz görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada havlu bornoz görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada mor bornoz giymek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah bornoz giymek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işarettir.

Rüyada sarı bornoz giymek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bornoz giymek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işarettir.

Rüyada eşini bornozla görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada eşini bornozlu görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Esma ozel

Rüyamda yeşil beyaz bornuz havlumu gördüm katlı duyordu ama yıkamış dikmiştim gibi nemli duruyordu..