Rüyada bornoz görmek

Rüyada bornoz görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bornoz gördüyseniz:

  • Artan yolculuklar, yapılan seyahat planları veya arkadaşlara yapılacak ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada bebek bornozu görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada bornoz almak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına işarettir.

Rüyada sarı bornoz görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bornoz almak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, sıkıntılarını atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini bornozlu görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bordo bornoz görmek ferahlığa çıkılacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yeşil bornoz görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine inanılır.

Rüyada bornozlu adam görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments