Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak

Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kötü günleri geride bırakacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, rızkın ve kısmetin artacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da konunun yeniden yapılandırılması, başkalarının gelip halletmesini beklemekten daha etkili olabilir.

Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin omzuna yaslanmak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak gerginliğin biteceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına inanılır.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada omzuna yaslanmak irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin omzuna yaslanmak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments