Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak eşi ile problemler yaşayacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Karlı anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, duygularının karşılık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin omzuna yaslanmak her zaman neşeli olacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek omzuna yaslanmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin omzuna yaslandığını görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak zor zamanların sona ereceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin omzuna yaslanmak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada omzuna yaslanmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, ters giden işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments