Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, zor durumda kalacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin omzuna yaslanmak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, insanların afiyet bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine işaret eder.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak eğer şifaysa da şifasını bulacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine işaret eder.

Rüyada erkek omzuna yaslanmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin omzuna yaslanmak bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin omzuna yaslandığını görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments