Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Aldatabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Rüyada birinin omzuna yaslandığını görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine yorulur.

Rüyada erkek omzuna yaslanmak iş hayatında çok zarar edileceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına işarettir.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada birinin omzuna yaslanmak kısmetli bir kişi olunacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak afiyete ereceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments