Rüyada birinin omzuna yaslanmak

Rüyada birinin omzuna yaslanmak bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, manevi olarak da yıpranacağına delalet eder.

Rüyada birinin omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlardan veya kelimelerden uzak durmanızda, belli durumları dozunda dile getirmenizde fayda var.

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin omzuna yaslanmak güzel bir evlilik yaşanacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin omzuna yaslanmak eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin omzuna yaslanmak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak bekarlar için evlenmeye, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada omzuna yaslanmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments