Rüyada kendini başka bir şehirde görmek

Rüyada kendini başka bir şehirde görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada kendini başka bir şehirde gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat etmeniz durumunda olumlu anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada başka bir şehirde olmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bir şehirden başka bir şehire taşınmak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada başka şehirde olmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, komşularla ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada başka bir şehire taşınmak bazı maddi problemler yaşayacağınıza, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, mevkilerinin yüksek olacağına delalet eder.

Rüyada başka şehir görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulur.

Rüyada başka şehirde bulunmak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir şehir görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, strese gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments