Rüyada başka şehir görmek

Rüyada başka şehir görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına delalet eder.

Rüyada başka şehir gördüyseniz:

  • Kişisel hayatınızda da yeni kararlar söz konusu olabilir.

Rüyada başka bir şehirde kaybolmak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına inanılır.

Rüyada başka şehirde ev görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine inanılır.

Rüyada başka bir şehirde yaşadığını görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bi şehire gitmek aile işlerinin başına geçeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir şehire girmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, çirkin amellere delalet eder.

Rüyada başka bir şehire taşınmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments