Rüyada başka bir şehire taşınmak

Rüyada başka bir şehire taşınmak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, istediği oranda da eğleneceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalettir.

Rüyada başka bir şehire taşınmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren karışıklıklar, problemler ya da şaibeli durumlar iyice ön plana çıkabilir, kaynama noktasına gelebilir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehire taşınmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, gelirinden yana memnun olacağına inanılır.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işarettir.

Rüyada başka bir şehire taşınmak iyi bir aile reisi ve baba olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada şehir dışına taşınmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şehirden köye taşınmak insanlara iş öğreteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada şehirden şehre taşınmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka şehir görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına rivayet eder.

Rüyada başka bi şehire gitmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments