Rüyada keli saçlı görmek

Rüyada keli saçlı görmek mevlit okutacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına rivayet eder.

Rüyada keli saçlı gördüyseniz:

  • Ciddi diyaloglar önemli sonuçlar verebilir.

Rüyada kendi saçını kel görmek insanları hak yoluna çağıracağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçını kel görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet eder.

Rüyada saç dökülüp kel kalmak önündeki engelleri aşamayacağına, işlerinin yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada saçın kel olduğunu görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kel olan birini saçlı görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada saçının yarısını kel görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada saçının ortasını kel görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments