Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, bekarlar için evlenmeye, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınıza katkısı olabilecek belli yerleri ya da bölgeleri ziyaret etme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, başına uğursuzluklar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, onun zamanını çalacağına alamet eder.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kafanın bir kısmını kel görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, sağlığının yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada saçın bir kısmının beyazladığını görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada saçının bir kısmının beyazladığını görmek ailesini de mutlu edeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek neşe ve sevinç içinde olacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments