Rüyada birinin saçını kel görmek

Rüyada birinin saçını kel görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işaret eder.

Rüyada birinin saçını kel gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı diğerlerinin isteklerinin önüne çıkartın.

Rüyada saçının kel olduğunu görmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına tabir olunur.

Rüyada kel birinin saçının çıktığını görmek etrafına güzel insanların dolacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kel saç görmek ağlayacağına, bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada kel birini saçlı görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada saç kel görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının kel görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Rüyada saçlarını kel görmek talihin yüze güleceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçının tepesini kel görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments