Rüyada kendi saçını kel görmek

Rüyada kendi saçını kel görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçını kel gördüyseniz:

  • Belli konularda işleri uygulayan taraf olmak, tasarlayan kadar cazip olmayabilir.

Rüyada kel birini saçlı görmek kırgınlıklar yaşanacağına, ekmek bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada saçın yarısını kel görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada kel birini uzun saçlı görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, güleceğine işarettir.

Rüyada saçları kel görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kel birinin saçının çıktığını görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını kel kestirmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, başarılı bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada kel erkeği saçlı görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments