Rüyada saçının ortasını kel görmek

Rüyada saçının ortasını kel görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, dinde olgunlaşacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Rüyada saçının ortasını kel gördüyseniz:

  • Bazı konularda girişimde bulunarak, yer değiştirerek veya başka birisine dönüşerek hayatınızı iyileştirebileceğinizi düşünüyorsanız bir şeyler yapmanın zamanı geldiğini görebilirsiniz.

Rüyada saçının ortasını kel görmek kazancında bereketin artacağına, kalbindeki allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada saçının ortasının kel olduğunu görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasının ortasının kel olduğunu görmek kendisine olan güveninin artacağına, işbirliği içinde olacağına delalet eder.

Rüyada kafanın ortasını kel görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına rivayet eder.

Rüyada saç dökülüp kel kalmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç dökülmesi kel kalmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet eder.

Rüyada saçının tepesini kel görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments