Rüyada başkasını kelepçeli görmek

Rüyada başkasını kelepçeli görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, hasretlerin biteceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını kelepçeli gördüyseniz:

  • Evle veya aileyle ilgili başlıklarda duygusal konular söz konusu olabilir.

Rüyada kelepçeden kurtulduğunu görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına yorulur.

Rüyada kelepçe görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada elleri kelepçeli görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasında kelepçe görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına işarettir.

Rüyada kelepçeli insan görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına inanılır.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelepçeyi çıkarmak huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, desteksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada altın kelepçe görmek beklentilerine ulaşacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments