Rüyada kelepçeden kurtulmak

Rüyada kelepçeden kurtulmak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, herkesin takdirini toplayacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kelepçeden kurtulmak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etme zorunluluğu hissetmeniz sorun yaratabilir.

Rüyada kelepçeden kurtulmak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kelepçeden kurtulduğunu görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada kelepçeli bilezik görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başkasını kelepçeli görmek zor durumların biteceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kelepçe takmak girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada polis kelepçesi görmek arzularının yerine geleceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada koluna kelepçe takmak istediği başarıya kavuşacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelepçelenmiş görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments