Rüyada kelepçelenmiş görmek

Rüyada kelepçelenmiş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına yorulur.

Rüyada kelepçelenmiş gördüyseniz:

  • Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine tabir olunur.

Rüyada altın kelepçe görmek her konuda şansın yaver gideceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelepçe anahtarı görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelepçe taktığını görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına işarettir.

Rüyada kelepçe görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, yönetici makamına geleceğine yorulur.

Rüyada koluna kelepçe takmak hayır ve bereketin artmasına, daha temkinli ve garantici olacağına işarettir.

Rüyada polis ve kelepçe görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments