Rüyada kelepçe anahtarı görmek

Rüyada kelepçe anahtarı görmek yardımcı olmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine tabir olunur.

Rüyada kelepçe anahtarı gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yaparak imajınızı korumanız gerekiyor.

Rüyada kelepçe anahtarı görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada koluna kelepçe takmak üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını kelepçeli görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada altın kelepçe bilezik görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalettir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kelepçeli görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek kötü haberler alınacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments