Rüyada kelebek yutmak

Rüyada kelebek yutmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kelebek yutmak gördüyseniz:

  • Halledemeyeceğiniz işlere talip olmamalısınız.

Rüyada kelebek yutmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada demir para yutmak elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine delalet eder.

Rüyada tel yutmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, işveren koltuğunda oturacağına yorulur.

Rüyada fare yutmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kirli su yutmak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Rüyada para yutmak büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada toplu iğne yutmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, kazancının azalacağına alamet eder.

Rüyada kustuğunu yutmak verilen emeğin boşa gideceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments