Rüyada fare yutmak

Rüyada fare yutmak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, keyfinin yerine geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada fare yutmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, aşkta veya maddi durumla, ilgili konularda sizi memnun edecek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada fare yutmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada solucan yutmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para yutmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada tarak yutmak anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefon yutmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada sinek yutmak rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam parçası yutmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine delalettir.

Rüyada cisim yutmak mutluluğun aileye geri döneceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments