Rüyada para yutmak

Rüyada para yutmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada para yutmak gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada kağıt para yutmak yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada bozuk para yutmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işaret eder.

Rüyada para yutmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada metal para yutmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işaret eder.

Rüyada demir para yutmak büyük takdir toplanacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada çamur yutmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına yorulur.

Rüyada boncuk yutmak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada tavuk kemiği yutmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments