Rüyada kustuğunu yutmak

Rüyada kustuğunu yutmak bununla yüceleceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada kustuğunu yutmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularla ilgili girişimlerinizi daha fazla bekletemeyebilirsiniz.

Rüyada olta yutmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine delalet eder.

Rüyada diş yutmak yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada aspirin yutmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Rüyada bıçak yutmak sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine işaret eder.

Rüyada toka yutmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada boncuk yutmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına delalet eder.

Rüyada su yutmak özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine inanılır.

Rüyada pil yutmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments