Rüyada tel yutmak

Rüyada tel yutmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tel yutmak gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapılabilir.

Rüyada saç teli yutmak ailesini kaybedeceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tel yutmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada tuz yutmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada kendi spermini yutmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakız yutmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tesbih yutmak ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada cam kırıkları yutmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt para yutmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments