Rüyada keklik yakalamak

Rüyada keklik yakalamak daha rahat bir hayatı olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına inanılır.

Rüyada keklik yakalamak gördüyseniz:

  • Hassas konulara veya ortamlara girmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada dişi keklik yakalamak hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı keklik yakalamak hayallerindeki eve sahip olacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, imkanlarının artacağına işarettir.

Rüyada erkek keklik yakalamak kendini dinine daha fazla vereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada keklik yakalamak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, ekmek kapılarının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi keklik görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada uçan keklik görmek hasta ve üzgün olacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel keklik görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments