Rüyada evde keklik görmek

Rüyada evde keklik görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evde keklik gördüyseniz:

  • Belli plan, iş birliği, anlaşma veya düzenlemelere dahil olma konusunda normalin çok üzerinde bir hıza ulaşmış olabilirsiniz.

Rüyada evde keklik görmek yenisinin başlayacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına yorulur.

Rüyada uçan keklik görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada keklik sesi duymak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına tabir olunur.

Rüyada keklik yavrusu görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çok ünlü bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada keklik palaz görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada keklik beslemek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşan keklik görmek hayallerin gerçekleşeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işaret eder.

Rüyada erkek keklik yakalamak kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments