Rüyada kekik yemek

Rüyada kekik yemek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, bolluk ve bereketin artacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kekik yemek gördüyseniz:

  • Genelde çevrenizdeki kadınlarla iyi ilişkiler kurabileceksiniz.

Rüyada kekik yemek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kekik çayı görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kekik koklamak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil kekik toplamak atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine inanılır.

Rüyada nane kekik görmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada dağ kekiği görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, güzel sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada taze kekik görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kekik bitkisi görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments