Rüyada nane kekik görmek

Rüyada nane kekik görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bolluğun sürekli olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, parasız günler geçireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada nane kekik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavırlarının sizi rahatsız etmesine izin vermeyin.

Rüyada nane kekik görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına delalettir.

Rüyada kekik ve nane görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada kekik suyu içmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine inanılır.

Rüyada kekik görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına tabir olunur.

Rüyada taze kekik görmek herkesin desteğinin alınacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kekik istemek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet eder.

Rüyada kekik koklamak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada kekik toplamak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments