Rüyada kekik çayı görmek

Rüyada kekik çayı görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, rahat yaşayacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada kekik çayı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler nedeniyle yapacağınız harcamalar parasal açıdan sıkışmanıza sebep olabilir.

Rüyada kekik çayı görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada dağ kekiği görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kekik bitkisi görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına yorulur.

Rüyada kekik yemek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kekik yağı görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kekik suyu içmek kaza ve belaların çıkmayacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine delalettir.

Rüyada kekik istemek yıkılacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments