Rüyada yeşil kekik toplamak

Rüyada yeşil kekik toplamak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kekik toplamak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli.Kendinizle başbaşa olun.

Rüyada yeşil kekik toplamak ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada kekik toplamak keyfin ve huzurun yerinde olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kekik görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kekik otu görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kekik yağı görmek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada kekik görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kekik vermek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada kuru kekik görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments