Rüyada kekik koklamak

Rüyada kekik koklamak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına işaret eder.

Rüyada kekik koklamak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda paranızı harcamaktan kaçının.

Rüyada kekik koklamak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kekik yemek giderlerin artış göstereceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kekik ekmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kekik görmek her gün daha fazla dolacağına, evlatlarından hayır bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağ kekiği görmek yüksek makamlara geleceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalettir.

Rüyada kuru kekik görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada kekik yağı görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments