Rüyada kekik bitkisi görmek

Rüyada kekik bitkisi görmek ayıplı yolara sapacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret eder.

Rüyada kekik bitkisi gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenizde ufak tefek ayarlamalar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada kekik bitkisi görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kekik ekmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kekik tarlası görmek bazı operasyonlar geçireceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada taze kekik görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kekik toplamak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kekik yağı görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kekik yemek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada kekik istemek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments