Rüyada taze kekik görmek

Rüyada taze kekik görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze kekik gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada taze kekik görmek talihin yüzlerine güleceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kekik ekmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına delalet eder.

Rüyada kekik vermek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işarettir.

Rüyada kekik çayı görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kekik koklamak etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kekik görmek lüksünün artacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kekik suyu içmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada kekik yemek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, günahlara yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments