Rüyada içki içmeyi görmek

Rüyada içki içmeyi görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, ruhunu güzelleştireceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada içki içmeyi gördüyseniz:

  • Olan biteni öğrenmek için daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada içki içtiğini sanmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini içki içerken görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, zaferler kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içmemek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki içmeyi reddetmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınının içki içtiğini görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin içki içtiğini görmek yeni mallara sahip olacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmeye gitmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza rivayet eder.

Rüyada içki içen görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments