Rüyada kefende kan görmek

Rüyada kefende kan görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, her zaman şükür içinde olacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, hem de zengin biri olacağına alamet eder.

Rüyada kefende kan gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar veya karışıklıklar bir yakınınızla problem yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada kefende kan görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kefenle görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine yorulur.

Rüyada başkasını kefenle görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına yorulur.

Rüyada ölü birini kefenli görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine işarettir.

Rüyada ölmüş kişiyi kefenli görmek açların doyacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kardeşini kefenle görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada eşinin kefenlendiğini görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi kefenini görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments