Rüyada başkasını kefenle görmek

Rüyada başkasını kefenle görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına alamet eder.

Rüyada başkasını kefenle gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı manipüle eden kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada canlı birini kefenli görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kefen giymiş birini görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kefen sarmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, yeniden can bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli kefen görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada evde kefenli cenaze görmek allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere delalet eder.

Rüyada bebeği kefende görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kefenli kadınlar görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments