Rüyada ölü birini kefenli görmek

Rüyada ölü birini kefenli görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini kefenli gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızla daha iyi anlaşmanıza karşılık bir ya da daha fazla arkadaşınızla aranız daha soğuk olabilir.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek hem yıpranacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenlenmiş görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüp kefen giymek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüp kefenlenmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına delalettir.

Rüyada ölü birini kefenle görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments