Rüyada eşinin kefenlendiğini görmek

Rüyada eşinin kefenlendiğini görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalet eder.

Rüyada eşinin kefenlendiğini gördüyseniz:

  • Tepki vermeye değil, olayları yatıştırmaya odaklanmalısınız.

Rüyada eşinin kefenlendiğini görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini kefenli görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, kalben çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada eşini kefenlenmiş görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kefeni görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kefen yıkamak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalettir.

Rüyada kızını kefenle görmek para sahibi olacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar içinde kefen görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments