Rüyada sevdiğini kefenle görmek

Rüyada sevdiğini kefenle görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, şifa ve moral bulacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini kefenle gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olabilir veya ısrarlardan bunalabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini kefenle görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını kefenle görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kefende kan görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada kendi kefenini görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, yanlış yollardan döneceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birini kefeniyle görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada mezar kefen görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada mavi kefen görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüp kefenlenmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments