Rüyada kefen giymek

Rüyada kefen giymek sorunlarının çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kefen giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle görüşme konusunda isteksizlik gösteriyorsa ilişkiyi gözden çıkarma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına delalet eder.

Rüyada ölüye kefen giydirmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birine kefen giydirmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, büyük emekler vereceğine alamet eder.

Rüyada ölüp kefen giymek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada kefen giymek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada birine kefen giydirmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmek kefen giymek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmeden kefen giymek çok büyük bir üzüntü duyacağına, yağmur yağmamasına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments