Rüyada ölen birine kefen giydirmek

Rüyada ölen birine kefen giydirmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birine kefen giydirmek gördüyseniz:

  • Farklı girişimlerde bulunmanıza neden olabilecek aktiviteler ilginizi çekebilir.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmeden kefen giymek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kefen giymek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye kefen giydirmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada ölüp kefen giymek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, zor bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmek kefen giymek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına işarettir.

Rüyada ölen birine kefen giydirmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments