Rüyada ölüye kefen giydirmek

Rüyada ölüye kefen giydirmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye kefen giydirmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten biri sizi baştan çıkartmaya uğraşıyor.

Rüyada ölüp kefen giymek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine inanılır.

Rüyada ölüye kefen giydirmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölen birine kefen giydirmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada birine kefen giydirmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada ölmek kefen giymek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, insanların yolunu aydınlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmeden kefen giymek onların bir adım önüne geçeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments