Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, başarı için fırsatların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kefen giydiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde bir çok huzursuzluk olabilir.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmek kefen giymek sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada ölen birine kefen giydirmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada kefen giymek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmeden kefen giymek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, tüm kederinin uçup gideceğine tabir olunur.

Rüyada birine kefen giydirmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölüye kefen giydirmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments