Rüyada ölmeden kefen giymek

Rüyada ölmeden kefen giymek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölmeden kefen giymek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınıza güvenebilirsiniz.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye kefen giydirmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kefen giymek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmek kefen giymek güçlükle elde edilecek başarı, kişinin kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada birine kefen giydirmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalet eder.

Rüyada ölmeden kefen giymek onuruna ve şerefine leke süreceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birine kefen giydirmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments