Rüyada kedinin fare tuttuğunu görmek

Rüyada kedinin fare tuttuğunu görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin fare tuttuğunu gördüyseniz:

  • Gerçekler ya da ele geçen bilgiler oyunun kurallarının değişmeye başladığını görmenizi sağlayabilir.

Rüyada kedinin fare tuttuğunu görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare tuttuğunu görmek daha fazla başarı kazanılacağına, herkesin desteğinin alınacağına alamet eder.

Rüyada elinde fare tuttuğunu görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına inanılır.

Rüyada kedi tuttuğunu görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve fare görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalettir.

Rüyada kedi ve beyaz fare görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kedi köpek ve fare görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments