Rüyada beyaz fare ve kedi görmek

Rüyada beyaz fare ve kedi görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz fare ve kedi gördüyseniz:

  • Ne yaptığının farkında olmayan kişileri affetmeniz gerekebilir.

Rüyada kedi ve beyaz fare görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz fare ve kedi görmek işlerin yavaşlayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek hayatının tamamen altüst olacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi gibi fare görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, küs kimselerin barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına delalettir.

Rüyada kara kedi ve fare görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments