Rüyada kediler ve fareler görmek

Rüyada kediler ve fareler görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediler ve fareler gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Rüyada kedi köpek fare görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine delalettir.

Rüyada ölü kedi ve fare görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi ve fare görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada kediyle fare görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada fare ve kedi görmek faturalarını ödeyemez olacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada kedinin fare tuttuğunu görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments