Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek

Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek anne duasının açılacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, can derdine düşeceğine, çok sevileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına delalet eder.

Rüyada kedi ve farenin oynadığını gördüyseniz:

  • Bazı jest ya da yardım beklentiniz olabilir.

Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin oynadığını görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına işarettir.

Rüyada kediyle oynadığını görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada fare kedi görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kediler ve fareler görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada farenin kediyi öldürmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi fare görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments